С Николина Чакърдъкова БСП закри кампанията си

 dariknews.bg

   С възгласи "Победа" и концерт на Николина Чакърдъкова Коалиция за България закри предизборната си кампания в Кюстендил. Арката до площад "Велбъжд" се оказа тясна да събере всички сипматизанти на червената партия.

  "В този прекрасен град съм по настояване на водача на листата Мая Манолова, която искаше да направим един хубав празник. Тя е една невероятна дама, мъжка дама, баш македонка", каза изпълнителката.

  Осем младежи получиха членските си карти на сцената от водача на листата Мая Манолова. Сред тях бе и сина на мажоритарния кандидат на партията Георги Ников- Гитомир.

  "При откриването на кампанията казах, че влизам в тази битка с име и биография. Гордея се с това, че съм работил в подкрепа на малкия и среден бизнес в региона, който осигурява работни места. Удоволетворен съм, че запазих свойте принципи, че се опитах да бъда човек, което е най- важно за мен, защото искам мойте деца и след 5 юли да познават баща си такъв, какъвто е бил и преди тази дата. Всичко това, което се случи през последните дни нямаше да се случи, ако зад мен не стоеше един много силен отбор, който се води от най- активния депутат в българския парламент- Мая Манолова", заяви Георги Ников.

"В една такава кампания, важни са не политиците, а хората. Наслушахте се на послания. Българският народ е разумен и зравомислещ и съм сигурна, че разума ще подскаже да изберат по- добрите и да зачертнат квадратчето с №6", каза Мая Манолова.

 

Ключови думи : мая манолова

подобни новини