5 навика за добра организация всеки ден

 actualno.com
5 навика за добра организация всеки ден

Какво правят организираните хора всеки ден? Искате да се справяте по-добре с повече задачи и да подобрите ефективността си през деня? Искате да бъдете и по-успешни в кариерата си?

Да разполагате с личното си време не е никак лесно, особено когато постоянно имате множество задачи и времето не стига за всичко.

20 хитри начина да се правиш, че работиш

Ако днес не се чувстваш много работоспособен/работоспособна, имаме няколко забавни предложения за това как да не се напрягаш много, но ...

Прочети повече

Ето кои са 5-те навика, които можете да изградите и да следвате всеки ден, за да подобрите организацията си!

1. Приоритетите… Подреждайте правилно приоритетите си! В един момент всичко ще ви се стори супер важно и спешно, но не е така. По-добре да отложите някои задачи за след 1 час и да се отдайте изцяло на това, което правите в момента, за да можете да го завършите успешно и в срок.

2. Записвайте всичко. Организирайте тефтера си. Това няма да е лесно, но ще ви помогне с един поглед да разберете какво трябва да свършите. Записвайте всичките си задачи прилежно. Не заравяйте да отделите специално пространство за новите идеи.

Как да впечатлиш всички в офиса

На работното място постоянно се случва нещо. Идват нови колеги, някои напуска, друг заминава за почивка, трети се оплаква за нещо. Кога...

Прочети повече

3. Правете упражнения за добра концентрация. Ако искате да бъдете организирани, обърнете специално внимание на концентрацията си. Развивайте тази способност всеки ден и я прилагайте в най-натоварени моменти – ще видите ефект моментално.

4. Опитвайте различни стилове. Важно е знаете какво точно работи добре за вас. Опитвайте различни неща всеки ден и ползвайте тези трикове, които наистина подобряват ефективността ви.

5. Ставайте рано. Ставаното рано е присъщо на хората, които определено искат да свършат много задачи през целия ден. Можете да отделите време и за тренировка. Когато започнете работния ден още от ранни зори, определено ще успеете да свършите много повече работа през целия ден. Ще се чувствате по-успешни, а в края на деня си направете оценка на всичко, което сте свършили, за да следите ефективността си.

Никога не носете на работа тези 9 типа дрехи

По дрехите посрещат, по ума изпращат, гласи мъдрата българска поговорка.

Истината е, че облеклото разкрива част от личността ви и подс...

Прочети повече


Ключови думи : ефективността, задачи, можете, всеки ден, искате, прочети повече

Виж оригиналната статия в actualno.com