От "Варна сити" апелират за подкрепа в шампионската лига по футзал

 dariknews.bg
От

Апел към спортната общественост отправиха от родния ни шампион по футзал "Варна сити" за подкрепа в предстоящите мачове в група H на Шампионската лига в зала "Конгресна" в ДКС във Варна от 29 до 31 август.  Нашите ще спорят с израелския "Макаби Нахалат" и грузинския "Джорджианс". Срещу "Макаби" "Варна сити" играе на 29-и август, а срещу грузинците на 31-и. И двата мача са с начален час 19:00.

"Каня всички да посетят мачовете и да подкрепят "Варна сити" и България. Имаме нужда от помощта на публиката", заяви играещият мениджър на клуба Боги Марев.

Варненци изиграха две контроли срещу носителя на купата на Румъния "Дунарея" Кълъраш, като в първата отстъпиха с минималното 1-2, а във втората победиха с 4-3. Ето коментара на Марев за представянето в тези мачове: "Получиха се две много добри проверки. Целта беше да видим докъде сме стигнали на този етап и да сработим отбора. В двете срещи използвахме различни постройки и тактики. Ние сме отбор на един месец и успяхме да победим професионален тим, което е радостното. Видях и къде трябва да подобрим нещата в оставащото време. Нямам и съмнение вече върху кого ще падне по-голямата отговорност в мачовете. Знаете, че във футзала няма титуляри и резерви".    ..


Ключови думи : варна сити

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо, той: Тихо! (ВИДЕО)

10 август 2020 02:02:00 dariknews.bg
Докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо, той: Тихо! (ВИДЕО)

Интересен разговор влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста в неделя вечерта.  Докато лидерът на "Да, България", който протестираше около палатковия лагер и излъчваше...