Актрисата Хедър Локлиър влиза в клиника за психично здраве

 dariknews.bg
Актрисата Хедър Локлиър влиза в клиника за психично здраве

Актрисата Хедър Локлиър, която е обвинена в осем дребни престъпления, не протестира обвиненията и ще трябва да излежи присъдата си – 30 дни в заведение за психично здраве, съобщава TMZ.

 

Едно от обвиненията е за нанасяне на телесна повреда на полицай. Съдията реши, че подходящата присъда е 30 дни в заведение за психично здраве. Това означава, че актрисата трябва да се подложи доброволно на 30-дневното лечение, в противен случай би могла да изтърпи присъда в затвора.

 

Източници, свързани с Хедър, съобщиха, че тя е искала да поеме отговорност за това, което е направила и иска да получи помощ, за да избегне подобни проблеми в бъдеще. Освен това актрисата ще бъде в 3-годишна пробация. Поучила е заповед да не притежава оръжие и да не употребява непредписани лекарства или алкохол. Според решението на съдията Хедър трябва да се включи в програма за лечение до 6 септември тази година.

 
Хедър Локлиър, която преди това е била омъжена за китариста на „Бон Джоуви” Ричи Самбора, се прочу с ролята си на Сами Джо Карингтън в телевизионното шоу „Династията“ през 80-те години на миналия век. По-късно тя се появи в телевизионната полицейска драма „Ти Джей Хукър” и в сериала „Шеметен град”, за което два пъти е била номинирана за награда „Златен глобус”.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук ..


Ключови думи : актрисата, хедър, психично здраве, локлиър

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

След дарението на Пеевски: Откриват парка на Црънча в деня на Съединението (ВИДЕО)

5 юли 2020 22:03:00 dariknews.bg
След дарението на Пеевски: Откриват парка на Црънча в деня на Съединението (ВИДЕО)

Новият парк на село Црънча се очаква да бъде открит на 6 септември за деня на Съединението на България, обяви кметът на Пазарджик Тодор Попов по NOVA. Проектът е финансиран с дарението от 700 000...