Българка е най-красивата Мини мис в света

 dariknews.bg
Българка е най-красивата Мини мис в света

Варненката Бриана Петрова е актуалната Мини мис Свят. Тя спечели златната корона преди дни в международния конкурс, провел се в Солун, Гърция.

Бриана Петрова, личен архив

Бриана е родена на 16 юли 2009 г. във Варна. Ученичка е в 3-ти клас в СУ "Гео Милев".

Наричат я детето чудо, защото освен с красота, поразява и с таланти. Започва да свири на пиано на 4-годишна възраст в школа "Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева. Явява се на много национални и международни конкурси, където печели престижни награди като лауреат 1-ва степен (Белград, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

Бриана Петрова, личен архив

На 6 години започва да танцува латиноамерикански танци в КСП "Кристал" - Варна, с който участва в много национални и международни конкурси, както индивидуално, така и с партньора си Ники Джамбазов, с когото завоюват златни медали, не само в тяхната възрастова група, но и при по големите. Освен с пиано и танци се занимава и с поп и джаз  пеене във Фондация "Звезди на изкуството" с вокален педагог Мила Маврова, където също печели много престижни награди. ..


Ключови думи : бриана петрова

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Генка Шикерова: Ива Николова е символ на НЕжурналистиката (ВИДЕО)

13 август 2020 14:45:00 actualno.com
Генка Шикерова: Ива Николова е символ на НЕжурналистиката (ВИДЕО)

"Ива Николова до парламента като символ на НЕжурналистиката. И не, в момента тя не отразява събитие. Създава го". Това написа журналистката Генка Шикерова в коментар в личния си профил във...