Бившите охранители на Бранджелина и Мадона ще пазят Хари и Меган

 dariknews.bg
Бившите охранители на Бранджелина и Мадона ще пазят Хари и Меган

Двойката Хари и Меган, които от днес стартират новия си начин на живот без кралски привилегии, вече си избраха охрана, съобщава „Дейли Мейл“.

Преди това за тяхната сигурност се грижеха телохранители на Скотланд Ярд. Новият екип, който двойката е избрала, е първокласен – той се е грижил за безопасността на звезди, като Брад Пит и Анджелина Джоли, Мадона и Семейство Екълстоун.

38-годишната Меган и 35-годишният Хари обявиха тази седмица, че ще се възползват от „частно финансирани мерки за сигурност“ след напускането на Великобритания.

Но „Мирър“ разкри вчера, че частната охрана на двойката е към звено, финансирано от данъкоплатците на Великобритания. Вътрешни лица на звеното разкриха, че сред служителите по защитата им няма „почти никакво желание“ да работят за двойката.

"Никой не иска да мести семейството си из много страни. Никой не е наясно какъв е планът и къде ще се установят в средносрочен и дългосрочен план", посочват те.

В момента двойката се намира в Лос Анджелис и източници заявиха, че американската охрана може да им струва 800 британски лири на ден, с екип до 10 души. Американският президент даде да се разбере, че Америка няма да отговаря за сметката за сигурността на двойката.

Но говорител на двойката вече отговори, че двойката не очаква САЩ да плащат и че сигурността им ще бъде финансирана частно. ..


Ключови думи : хари, охрана, меган, двойката

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

УС на БНР даде на прокурор генералния си директор

5 юни 2020 20:43:00 actualno.com
УС на БНР даде на прокурор генералния си директор

Трима членове на Управителния съвет на БНР със сигнал до специализираната прокуратура срещу генералния директор Андон Балтаков. Причината e сключването на 2 договора за близо 300 000 лева за...