Бременна булка почина на път към олтара, спасиха бебето й

 dariknews.bg
Бременна булка почина на път към олтара, спасиха бебето й

Бременна бразилка получи инфаркт и почина на път към олтара. Медици успяха да спасят със секцио бебето й, пише Daily mail.

30-годишната медицинска сестра Джесика Гуедес била бременна в шестия месец. Докато пътувала с лимузина за сватбения си ден в църква в Сан Пауло, тя се почувствала зле. Роднините й си обяснили прилошаването с притеснение от предстоящата церемония.

Когато Джесика била откарана в болница, било прекалено късно – тя била изпаднала в мозъчна смърт.

Мъж се ожени за любимата си, след като тя изпадна в мозъчна смърт

Годеникът Флавио Гонсалвес, лейтенант от пожарната, чакал напразно появата на булката в църквата, когато влетял роднина и обявил, че младоженката е припаднала в колата.

"Отворих вратата, тя лежеше, но се върна в съзнание и аз й казах: "Мила, тук съм!", описа драмата лейтенантът. "Тя отговори, че всичко е наред, но изпитва остра болка във врата. От този момент се превърнах в спасител, тъй като от 7 г. имах опит в пожарната.", разказа почернения младоженец.  ..


Ключови думи : бременна

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Модерен физкултурен салон ще бъде изграден в ОУ „Димитър Благоев“

5 август 2020 18:38:00 dariknews.bg
Модерен физкултурен салон ще бъде изграден в ОУ „Димитър Благоев“

Държавата осигури средства за построяването на модерен физкултурен салон в III ОУ „Димитър Благоев“ в Шумен, съобщиха от Общината. Училището е едно от включените в списъка, утвърден от...