БСП пак извади роднинско назначение "за пример", ГЕРБ отхвърли обвиненията

 dariknews.bg
БСП пак извади роднинско назначение

Слушай

БСП извади пример за родниско назначение от Раднево

94915

Your browser does not support the audio element.

БСП извади пример за родниско назначение от Раднево

Your browser does not support the audio element.

ГЕРБ отхвърли обвинения на БСП за роднинско назначение

БСП извади пример за родниско назначение от Раднево

ГЕРБ отхвърли обвинения на БСП за роднинско назначение

БСП отново извади роднинско назначение, което народен представител от столетницата определи като "пример как се разпределят в едно семейство държавни и общински пари". От своя страна ГЕРБ отговориха на обвиненията, като стана ясно, че ги смятат за неоснователни.

 

Депутатът от БСП Драгомир Стойнев твърди, че кметът на община Раднево Теньо Тенев е назначил съпругата си за кметски наместник в село Рисиманово. "Как Ви звучи това кметът и кметският наместник да седят да си пият кафето и да разпределят държавни и общински пари", попита той журналистите.

 
"Галъп": 2,2 млн. българи знаят за шуробаджанащина в общината си

От ГЕРБ отговориха на левицата. Народният представител Емил Христов заяви, че обвиненията на социалиста са неоснователни, защото съпругата на радневския градоначалник работи от 2004-та година като кметски наместник в селото.

БГНЕС

Елена Йончева: Шуробаджанащината в България вече не е изключение, а правило

Срещу нея никога не е имало никакви обвинения, сигнали, проверки, каза Христов. Той посочи, че хората в Рисиманово винаги са харесвали кметския си наместник и са я подкрепяли. "Трябва ли един човек, който работи в интерес на хората и селото го подкрепя, да бъде сменен само защото е роднина на някого от управляващите в общината? Не мисля, че това може да се приеме като укоримо поведение. Просто трябва хората, които работят, да бъдат оставени да работят", коментира народният представител.


Ключови думи : хората, представител, раднево, обвиненията, наместник, бсп извади пример, роднинско назначение, родниско назначение, бсп извади, герб отхвърли

Виж оригиналната статия в dariknews.bg