Бургас e на път да развие успешно сватбен туризъм

 actualno.com
Бургас e на път да развие успешно сватбен туризъм

Бургас e на път да развие успешно сватбен туризъм, предаде кореспондентът на БГНЕС от черноморския град.

Още в първия работен ден от новата година в бургаския обреден дом резервации за сватби са направили 30 бъдещи семейства.

Работодател стреля по бивш свой служител

Около 15.46 часа днес (10 януари) е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на цех за дограма и стъклопакети край домостроит...

Прочети повече

„Двойките започнаха от предходната година да си записват дати, да резервират агенции. Все повече двойки от вътрешността на страната искат да сключат брак на морето”, сподели сватбеният агент Марияна Панчова.

Две от двойките ще се бракосъчетаят на единствения остров по българското Черноморие превърнат в туристическа забележителност Света Анастасия.

“Едното бракосъчетание ще бъде в началото на лятото, другото - през месец август”, заяви управителят на острова Павлин Димитров. Той отбеляза, че хората, които искат да си кажа „да“ на Света Анастасия са любители на приключенията, а не търсачи на лукса. „Те искат приключенско сватбено тържество, да дойдат с пиратски кораб“, добави Димитров.

Бургас чества европредседателството с бели гълъби

28 бели гълъба ще полетят в небето на Бургас утре, 11 януари, в 11:0000 часа от площад "Тройката", съобщава Община Бургас.

Инициатива ...

Прочети повече

През миналата година четири двойки също са избрали острова за тематична сватба, като две от тях са били чуждестранни.

През отминалото лято у нас е реализирана и подводна сватба, а сред нестандартните идеи за лято 2018-та година се очаква да бъдат сватба в морската градина на Бургас с коне, такава на кораб и сватба с горски мотиви.

За някои от най-любопитните идеи разказва Марияна Панчова: “Влизали са при нас на сватба с ролери, със скейтове, зависи от предпочитанията от стила на младите”.

Впечатляваме гостите от Европа с 3D макети на потънали кораби

Впечатляваща изложба от 3D макети на потънали кораби, интерактивна карта на черноморското дъно с изчезнали обекти и интерактивни игри з...

Прочети повече

Повишен интерес свързан със сакралните дати се наблюдава и тази година, макар още да няма резервация за 18.08.2018 г. От обредния дом уточняват, че броят на бракосъчетанията в морския град през миналата година се е увеличил с 206 в сравнение с тези от 2016-та.


Ключови думи : бургас, сватба, искат, прочети повече

Виж оригиналната статия в actualno.com