Червенокосите в действие: Принц Хари и Ед Шийран в кампания за добро психично здраве (ВИДЕО)

 dariknews.bg
Червенокосите в действие: Принц Хари и Ед Шийран в кампания за добро психично здраве (ВИДЕО)

На вратата се звъни и звънецът подкарва мелодията на британския национален химн "God Save the Queen". Принц Хари отваря и пред него се изправя певецът Ед Шийран. И двамата са с рижи коси и бради, пише Ройтерс.

"Сякаш пред себе си имам огледало", възкликва принцът и пуска госта си в къщата. Това е началото на клип, в който внукът на кралица Елизабет Втора и носителят на награди "Грами" обединяват усилията си в кампания, в която и двамата са силно ангажирани - психичното здраве.

 

Уилям, Хари, Кейт и Меган откриха телефонна услуга за хората с психични проблемиМладите мъже сядат на маса и започват да дискутират проблемите, за които са се събрали. "Хората по цял свят като нас страдат от шеги и подигравки. Ние и двамата сме червенокоси. И няма да мълчим повече!", казва Шийран. Леко смутен, принц Хари се съгласява с него. Но в крайна сметка се оказва, че те няма да роптаят срещу дискриминацията на червенокосите. От лаптопа на Шийран избледнява надписът "Червенокоси, обединявайте се!", а вместо това и двамата започват да агитират в полза на Световния ден на психичното здраве. И призовават всички хора по света да се притекат на помощ на онези, чието психично здраве е разклатено.

 

Prince Harry, The Duke of Sussex and Ed Sheeran share video to "ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you". #MentalHealthAwarenessDay #mentalhealth via SussexRoyal pic.twitter.com/LtTRTSApdW

— Derek Momodu (@DelMody) October 10, 2019Принц Хари, който е шести по линията на наследяване на британския престол, отдавна провежда кампании в тази насока. Днес той беше на посещение в ..


Ключови думи : здраве, шийран, принц хари

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Пожар гори в предприятие за пластмаса в Средец

7 юли 2020 19:23:00 actualno.com
Пожар гори в предприятие за пластмаса в Средец

Пожар избухна в предприятие за преработка на пластмаси в Средец, съобщиха от МВР. Сигналът е постъпил към 17:36 ч., съобщиха от МВР....