Депутат пее хитове на Франк Синатра

 dariknews.bg
Депутат пее хитове на Франк Синатра

"Извинете, къде пеете, да отидем да ви слушаме" - това попитали посетители на пиано бар във Варна депутата от ДПС Ерджан Ебатин след едно от любителските му изпълнения на My Way на Франк Синатра. Пял е парчето за удоволствие стотици пъти, даже заедно с Васил Петров. Наложило се да обясни на посетителите, че е народен представител и пее само за удоволствие, разказа самият Ебатин пред DarikNews.

Хващал е микрофона и в пиано барове в столицата, откакто е депутат. Малцина знаят за това, че голямата му любов е музиката. Пее, откакто се помни, но за жалост, не е успял професионално да учи пеене. По образование е биолог и химик, без малко да стане лекар. Бивш областен лидер на ДПС във Варна и вече два мандата народен избраник, член на комисиите по околна среда и по култура и медии.

Познават го и като голям любител на животните, особено на впечатляващите по своите габарити кавказки овчарки, които развъжда. Но музиката си остава голямата му любов. И за да е сбъдната мечтата му поне наполовина, Ебатин се решава да се почувства поне за един запис време в кожата на любимия му Синатра. Прави го в професионално звукозаписно студио в София само преди дни, а изпълнението му направо взриви социалната мрежа и изненада мнозина от приятелите му, които не го бяха виждали в тази светлина."Направих записа само за половин час, въпреки че бях доста болен. Но имах запазен час и нямаше как", разказа Ерджан Ебатин. Признава, че сега би го направил още по-добре. А песента е нова в репертоара му - разучил That's Life съвсем скоро, през декември. "Отидох да гледам "Жокера" и се влюбих в тази песен. Много зор видях, докато я разуча", казва ..


Ключови думи : пее, пиано, синатра, ерджан, ебатин

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Тръмп подписа указа за социалните мрежи

28 май 2020 23:53:00 dariknews.bg
Тръмп подписа указа за социалните мрежи

Американският президент Доналд Тръмп подписа днес указ, чиято цел е да ограничи защитата, с която се ползват социалните мрежи, и свободата, с която разполагат при модериране на съдържанието...