Домусчиев: Най-важната ми цел е да запазя служителите си, за да не останат без работа

 dariknews.bg
Домусчиев: Най-важната ми цел е да запазя служителите си, за да не останат без работа

Лекуваха ме с хлорохинов фосфат в комбинация с антибиотика азитромицин - по моя инициатива и със съгласието на лекарския екип. Това се случи за първи път в България и имаше положителен ефект за оздравяването ми, казва председателят на КРИБ в интервю за "24 часа".

На 17 март бизнесменът Кирил Домусчиев написа в профиса си във Фейсбук, че е заразен с коронавирус и е постъпил за лечение в болница. На 24 март Домусчиев обяви, че е преборил вируса. “24 часа” направи интервю по телефона с бизнесмена и председател на КРИБ часове след изписването му, за да разкаже как се е справил с болестта и какви са очакванията му за отраженито на коронавируса върху икономиката и хората.

- Как се чувствате в момента, г-н Домусчиев? Успяхте да се справите с коронавируса за дни, което е сравнително кратък период. Как стана възможно това?

- Всъщност бях в болница 10 дни. Първият отрицателен тест бе на осмия ден, така че не може да се каже, че съм преборил вируса много бързо. Имам и двустранна пневмония, която трябва да се лекува в следващите дни.

- Имаше ли специално лечение, на което се ....


Ключови думи : българия, правителството, хората, след като, икономиката, лечение, мерките, лекарите, медиите, имам, домусчиев, какви, бързо, начина, заболяването, страх, тест, криб, епидемията, вируса, комбинация, пневмония, фосфат, най важната, коронавирус, сиптоми, отмине

Виж оригиналната статия в dariknews.bg