Етър спря победния път на Левски след героични вратарски намеси

 actualno.com
Етър спря победния път на Левски след героични вратарски намеси

След като в първия кръг от родното първенство Етър взе точка от ЦСКА на стадион "Българска Армия", сега търновци сториха същото и срещу другия столичен гранд - Левски. Двата тима не успяха да се победят след нулево реми на стадион "Ивайло" в мач от втория кръг на еfbet Лига.

След като в първия кръг от родното първенство Етър взе точка от ЦСКА на стадион "Българска Армия", сега търновци сториха същото и срещу другия столичен гранд - Левски. Двата тима не успяха да се победят след нулево реми на стадион "Ивайло" в мач от втория кръг на еfbet Лига.

В големия герой След като в първия кръг от родното първенство Етър взе точка от ЦСКА на стадион "Българска Армия", сега търновци сториха същото и срещу другия столичен гранд - Левски. Двата тима не успяха да се победят след нулево реми на стадион "Ивайло" в мач от втория кръг на еfbet Лига.

В големия герой за домакините от Велико Търново се превърна капитанът и вратар на тима Христо Иванов, който се отличи със серия от страхотни спасявания, които опазиха мрежата му суха, а с това запази и равенството в мача. Левски имаше няколко чудесни положения за гол, но така и не успя да се възползва, тръгвайки си от старопрестолния град без две точки.

..


Ключови думи : мач, цска, след като, мача, левски, втория кръг, успяха, първия кръг, двата тима, стадион българска армия, стадион ивайло, срещу другия столичен, другия столичен гранд, победят след нулево, след нулево реми, търновци сториха същото, сега търновци сториха, българска армия сега, армия сега търновци, родното първенство етър, срещу другия, еfbet лига, етър взе, взе точка

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

Бивш играч на Рома почина на 21-годишна възраст

25 май 2020 22:29:00 sportal.bg
Бивш играч на Рома почина на 21-годишна възраст

Бившият футболист на Рома Жозеф Буасе е починал на 21-годишна възраст след сърдечен пристъп, съобщава Football Italia. Камерунският футболист никога не е ...