Фънки тръгна да беси Луна. Лекар в къщата на Big Brother

 fakti.bg

Огромни скандали избухнаха още в първите 24 часа на „Big Brother Most Wanted”.

Нервите на всички съквартиранти бяха максимално опънати от певицата Луна. Тя обяви, че не смята да спазва правилата на мисията „индианци и каубои“. В рамките на един ден Луна успя да се скара с почти всички съквартиранти. Първо заплаши с бой певицата Дебора.

„Не ми викай. Ще те сритам. Заради такива пияници като теб се говори лошо за нашия бранш“, заяви Луна. След това тя се скара с Людмила Захажаева и дори си позволи да я ритне в крака, което остана несанкционирано Big Brother.

По-късно певицата започна да обижда и Динко. „Селянин, простак и тъпак“ бяха само част от епитетите, които Луна използва срещу ловеца на бежанци.

Тя го принуди да й целуне ръка, за да не провали още една мисия. Докато Динко я носеше на ръце в лагера на индианците, Луна си удари крака в изкуствената ограда и обяви, че Динко й е нанесъл тежка физическа травма. Това наложи влизането на лекар, който да установи, че певицата не е тежко пострадала.

Върха на всичко беше реакцията на Фънки. Той и Динко взеха въже, с което решиха да вържат Луна, за да не проваля повече мисии.

„Как ще я обесим? С главата надолу ли? Ако тя има право да се държи така, ние имаме право да я обесим“, заяви Фънки.

По-късно той полудя до толкова, че поиска да напусне къщата.

„Не мога повече да я търпя тая пачав...


Ключови думи : певицата, динко, фънки, луна, big brother

Виж оригиналната статия в fakti.bg