Гаджето на Джордж Майкъл: Чувствам се като в ад след смъртта му

 actualno.com
Гаджето на Джордж Майкъл: Чувствам се като в ад след смъртта му

Партньорът на Джордж Майкъл, 43-годишният фотограф и стилист Фади Фаваз написа песен за него.

Реклама

Фаваз бе последният който видя жив Майкъл, а също така той намери безжизненото тяло на певеца и се опитал да го съживи. Всичко това остави месеци наред Фаваз в депресия и той написа песен, посветена на Майкъл Джордан. В нея той описва чувствата си, сравнявайки ги с ада, а за Коледа твърди, че я презира.

Погребаха Джордж Майкъл три месеца след смъртта му

Погребението на легендарния британски поп певец Джордж Майкъл беше днес, три месеца след изненадващата му смърт.

53-годишният изпълнит...

Прочети повече

Джордж Майкъл почина на 25 декември 2016 г. в дома си в Оксфордшир. "Едно сърце реши да си отиде, аз се намирам в ада и се срамувам от Коледа. Не обичам този ден, опитвам се да скрия главата си, но възглавницата става червена, загубих своя път", се казва в песента на Фати Фаваз.

Фади Фаваз придёт на похороны Джорджа Майкла - https://t.co/IKgIaJXxox #красота #здоровье #любовь #мода pic.twitter.com/eWpt1WkNC9

— Женский портал (@womenboxnet) February 24, 2017

Връзката на Фади с Майкъл продължи шест години. Освен мъката от загубата на своя партньор Фади е измъчван и от това, че семейството на певеца не го приема и иска да го изключи от наследството на Джордж. Фади остана в къщата на Майкъл в Лондон, където живееха заедно, но семейството на поп звездата иска да я продаде, тя струва пет милиона паунда, предаде БГНЕС. Близките на Майкъл не го допуснаха на погребението му нито пък го информираха кога ще се състои.

Обявиха причината за смъртта на Джордж Майкъл

Британският поп певец Джордж Майкъл, който беше открит мъртъв в дома си на Коледа, е починал от естествена смърт, обявиха следователи.

...

Прочети повече

Световно известната поплегенда почина от инфаркт на 54 -годишна възраст.


Ключови думи : поп, коледа, смъртта, джордж майкъл, фади, фаваз

Виж оригиналната статия в actualno.com