ГДБОП разби организирана група наркодилъри

 actualno.com
ГДБОП разби организирана група наркодилъри

Служители от Сектор „Борба с организираната престъпност“- София област, съвместно с колегите им от ГДБОП и София град, задържаха осемчленна организирана престъпна група, разпространявала наркотични вещества на територията на столицата. Полицейската операция е реализирана под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура. При извършените процесуално-следствени действия, в задържаните осмина столичани, ползваните от тях автомобили и обитаваните адреси, са намерени и иззети подготвени за разпространение в различни разфасовки 10 грама кокаин и 10 грама канабис, везни, мобилни телефони, тефтери със записки за извършваната престъпна дейност и големи парични суми в левове и евро.

На четирима от задържаните са повдигнати обвинения за извършено престъпление по чл. 321 от НК и им е наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража“. Действията по разследването продължават.

Седем арестувани в акция срещу разпространение на наркотици в Пловдив

Трима мъже и четири жени са арестувани на 6 ..

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

В ДАЗД не са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на убитите в Сандански деца

25 ноември 2020 13:09:00 actualno.com
В ДАЗД не са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на убитите в Сандански деца

Във връзка с трагедията с децата от гр. Сандански Държавната агенция за закрила на детето се обръща към всички медии и категорично заявява, че в Агенцията не са постъпвали сигнали нито от...