Холандците ще помахат за сбогом на британците на Брекзита

 dariknews.bg
Холандците ще помахат за сбогом на британците на Брекзита

Ако Великобритания напусне Европейския съюз, както е предвидено на 31 октомври, холандците ще й помахат приятелски за сбогом с гигантско парти от другата страна на Северно море, предават ДПА и Асошиейтед прес.

Във Facebook се организира инициативата "Нека да проследим Брекзит от плажа". Партито ще се състои в Вайк ан Зее и е привлякло вниманието на 56 хиляди потребители, като 7600 са заявили твърдо участие.

Джонсън настоява за промяна на сделката за Брекзит

"Това ще бъде едно симпатично сбогуване с приятел, който тръгва на вълнуваща, но не особено благоразумна авантюра", заявява инициаторът на партито Рон Тукук.

На изпроводяк ще се сервират специалитети от цяла Европа - холандски чипсове, френско и германско вино, с които да се замези докато "Великобритания се изправя пред закриването си".

Тръмп смята, че Борис Джонсън е „далеч по-добър“

Организаторите търсят състав, който да свири подходяща музика за събитието. Потребителите подсказват и най-удачните евъргрийни за случая от рода на "Go Your Own Way" На "Флийтуд Мак", I Want to Break Free" на "Куин", "Hello" на Адел и др. ..

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

След трагедията в Бейрут: Джордж Клуни дарява 100 000 долара

7 август 2020 11:57:00 dariknews.bg
След трагедията в Бейрут: Джордж Клуни дарява 100 000 долара

Американският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал, която е с ливански произход, ще дарят 100 000 долара на благотворителни организации в Ливан във връзка с взрива в Бейрут. Изявлението на...