И модните гиганти влязоха в битката с коронавируса (СНИМКИ)

 dariknews.bg
И модните гиганти влязоха в битката с коронавируса (СНИМКИ)

Големи модни гиганти се включиха в битката с коронавируса. Още от миналата седмица в производствените складове на Dior се произвежда хидроалкохолен гел за нуждите на френските здравни власти, а модната диктаторка Донатела Версаче и наследницата й Алегра дариха 200 000 евро на болница в Милано.

„Във времена като тези е важно да сме обединени и да подкрепяме, както можем, тези които са на първа линия, борейки се всеки ден да спасят хиляди животи. Ето защо аз и Алегра, решихме да направим дарение от 200 000 евро на спешното отделение на болницата Сан Рафаеле в Милано“, гласи емоционален пост в Insagram на Донатела Версаче.

„Нашите сърца са с всички засегнати от тази зараза, с лекарите и медицинския персонал, който работи героично нон стоп през изминалите седмици и полага усилия и грижи за нашите обични близки. Точно заради, ние като общество, имаме нужда да сме заедно и да се грижим един за друг“, пише още Донатела.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤️ ..


Ключови думи : донатела

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Полицаи откриха възрастен мъж, изгубил се в гората

20 октомври 2020 14:04:00 dariknews.bg
Полицаи откриха възрастен мъж, изгубил се в гората

Откриха възрастен мъж, изгубил се в гората, съобщиха от полицията. Спасиха туристки, изгубили се в района на пещера „Утробата“ Сигналът е подаден на 19 октомври, около 20:00 часа, от...