Изложение "С книга на плажа" представя: Концерт за две Марии и едно пиано

 actualno.com
Изложение

Дамският дует Мария Каракушева и Мария Силвестър кани своите почитатели на 22.07 от 20:00 часа в Експо център "Флора". Гостуването на двете атрактивни дами е част от съпътстващата програма на изложението "С книга на плажа", съобщават от Община Бургас.

Реклама

В програмата на събитието: бърз преход от Бетовен до Бийбър и обратно, във виртуозното изпълнение на Мария Каракушева (пиано) и Мария Силвестър (вокал и разсъждения върху любовта, концертната дейност, мъжете, жените, Вселената и всичко останало).

Химн за Васил Левски оглася Морската градина в Бургас

Близо 70-годишен химн за Левски ще огласи Морската градина на Бургас на 18 юли. Поводът е навършването на 180 години от рождението на н...

Прочети повече

Входът за този нестандартен концерт е на цена от 12 лв., а билети може да намерите на касите на Експо център "Флора" и "Часовника" /градинката до х-л "България"/.

Изложението "С книга на плажа" ще бъде в пет поредни дни от 19-ти до 23-ти юли на алеята пред Експозиционен център "Флора". Там всеки ще има възможността да намери книгата, която го интересува, да се запознае с любим автор и да получи автограф.

Цялата програма може да видите в сайта на Община Бургас

Изложба с над 250 вида пеперуди отваря врати в Бургас

Над 250 какавиди и пеперуди ви очакват в живата изложба, експонирана в експо център "Флора" в Бургас. Тя е отворена всеки ден от 09:00 ...

Прочети повече


Ключови думи : бургас, мария, книга, плажа, експо център, експо център флора

Виж оригиналната статия в actualno.com