Как да разбереш, че все още не е преживял БИВШАТА, според зодията му

 actualno.com
Как да разбереш, че все още не е преживял БИВШАТА, според зодията му

Как да разбереш, че все още не е преживял БИВШАТА, според зодията му

21.04.2017 12:15

21

0

Снимка: Thinkstock/Guliver

lang: en_US

Tweet

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'bg'}

Още по темата

Как да преодолееш раздялата според зодията на бившия

Защо все още липсваш на бившия си, според зодията ти

(function(d, s, id) {

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8&appId=358070157596376";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

/* (c)AdOcean 2003-2013, webgroundbg.actualnonew.remonti.InArticleUBB */

ado.slave('adoceanwebgroundbguirtlmsico', {myMaster: 'gmxaDAd8UwG6tyhNwPBV2MWlY8yNYxHnggh215jnxwX.B7' });

Не само жените страдат по миналите си връзки. Мъжете също преживяват нещата твърде силно, но избягват да го признаят. Държат се на положение и продължават. Вижте как да разберете, че той все още не е преживял бившата си, въпреки че е продължил напред с ВАС.

Реклама

/* (c)AdOcean 2003-2014, webgroundbg.mobile1.300x250 */

ado.slave('adoceanwebgroundbgzlijnihtph', {myMaster: 'gmxaDAd8UwG6tyhNwPBV2MWlY8yNYxHnggh215jnxwX.B7' });

var bannerClear = setInterval(function(){

bannerHeight1 = $('#banner_mobile_1').height();

if(bannerHeight150)

{

$('.more_of_article').remove();

}

clearInterval(bannerClear);

}, 1000);

Овен

Как да преодолееш раздялата според зодията на бившия

Все още поддържа връзка с нея. Вие не сте главния му приоритет и е готов да развали плановете ви, ако тя се нуждае от него. Внимавайте, тъй като Овенът е склонен към възстановяване на стари връзки.

Телец

Нещата й и до сега запълват голяма част от дома му. Приятелят ви твърди, че е затворил тази страница, но не прави никакъв опит да се оттърве от старите спомени. Поработете върху това. Предложете да ги съберете и да ги дарите някъде. Може и да помогне.

Близнаци

Дали я мрази, или обича, няма значение. И в двата случая, не спира да мисли за нея. Не я изтрива от живота си и не може да изясни чувствата си напълно.

Рак

Срещали сте се няколко пъти, а той вече предлага да живеете заедно. Чувства се изключително отчаян от загубата на бившата и час по-скоро се нуждае от човек до себе си. Неговата прибързаност доказва отчаянието му.

Лъв

Ако приятелят ви и бившата му все още имат близки отношения, определено имате проблем. Позволяват си по-голяма близост от обичайната? Незабавно поговорете с него и решете проблема, докато не сте се превърнали третия човек във връзката.

Дева

Често чувате как ви сравнява с бившата си, прави сравнения и намира общи черти. Дори понякога се чуди защо са се разделили. Помислете добре, дали искате да участвате в товa състезание.

Везни

Мислите си, че наистина я е преживял? Изведнъж започвате да забелязвате, как името й присъства във всеки един разговор. Всяка история от миналото е свързана с нея. Думите му успяват да издадат раните по сърцето, които все още не са зараснали.

Скорпион

Всичко между вас е наред, но неговото постоянно недоволство по време на излизания, ви изнервя. Ако има проблем с новите завоевания на бившата, определено не я е преживял.

Стрелец

Ако се виждате с мъж, който не може да ви предложи друго, освен секс, определено е замесена бившата. Емоционалното разтройство след връзката им трудно може да бъде излекувано. Или се заемете с това, или просто се откажете от сериозните си намерения.

Козирог

Той не спира да се грижи за нея и да й дава съвети. Винаги откликва на молбата й за помощ и е на разположение за нея. Бъдете убедени, че това не е обикновено приятелство.

Водолей

Можете да разберете чувствата на Водолея с помощта на приятелите му. Ако ви държат на разстояние от разговорите им, много добре осъзнават, че няма да се задържите за дълго. На ясно са с неговите чувства към бившата и очакват да се съберат отново.

Риби

2-те зодии, които ще изживеят бурна любов това лято

Все още живее в общия им апартамент. Не е разместил нищо, а картините й стоят по стените непокътнати. Не, това определено не е любов към изкуството.

Редактор: Actualno.com

lang: en_US

Tweet

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'bg'}

Етикети:

зодии мъже бивши партньори

Предишна

Случайна новина


Ключови думи : все още, com, бившия, определено, twitter, според зодията, fjs parentnode insertbefore, function, getelementsbytagname, getelementbyid, createelement, document script, fjs parentnode, src, преживял бившата

Виж оригиналната статия в actualno.com