Коалиция от 6 партии ще подкрепи Елеонора Николова за кмет на Русе

 actualno.com
Коалиция от 6 партии ще подкрепи Елеонора Николова за кмет на Русе

Днес, на пресконференция  коалиция от 6 десни и дясноцентристки партии припознаха за свой кандидат за градоначалник на Русе Елеонора Николова.

Коалицията включва: СДС, ДБГ (Движение България на гражданите), ССД (Съюз на свободните демократи), БНД (Българска нова демокрация) и Движение 21. Кандидатурата е подкрепена и от гражданската инициатива „Единение“ на академиците Георги Марков и Стефан Воденичаров.

Елеонора Николова сподели, че дълго и трудно е взела решението да се кандидатира, но може и знае как се ръководи в интерес на гражданите. „Желанието ми е Русе да стане град на свободния предприемачески дух. Трябва да се върне вярата“, каза Елеонора Николова. Това ще допринесе до подобряване на условията за бизнес в града и до повишаване благосъстоянието на гражданите.

„Всички фирми ще имат равен старт и бизнесът ще има свободни рамки, за да развива инициативите и идеите си, а не, както досега, обществените поръчки да се разпределят между определен кръг от фирми“, допълни Николова. Тя ще е водач на листата за общински съветници.

Председателят на СДС Румен Христов каза: „Елеонора Николова винаги е била свързана с десницата и затова заставаме без колебание зад нейната ..


Ключови думи : герб, гражданите, русе, сдс, елеонора николова

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

Борисов към италианския външен министър: Заедно тестваме лекарство за коронавируса

7 юли 2020 17:42:00 dariknews.bg
Борисов към италианския външен министър: Заедно тестваме лекарство за коронавируса

„Искам да ви поздравя за това как се справихте с кризата, следихме през цялото време – много добре. В началото ние имахме тежки загуби, много сериозни последици, но сега ситуацията е...