Красимир Премянов: Правилен е опитът в последните години за модернизация на БСП по отношение на нейното влияние в обществото

 big5.bg

Правилен е опитът в последните години за модернизация на БСП по отношение на нейното влияние в обществото. Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ Красимир Премянов, председател на Съюза на тракийските дружества и председател на Комисията за изработване на нов Устав на БСП за модернизацията на БСП, за лидерския въпрос и кондицията на партията.

„По моя преценка главното действие, което трябва да се извърши по отношение на модернизация е да се даде живот и смисъл на членството в партията. Това е големият смисъл. Редовият член трябва да чувства, че е активен участник в правенето на политика, във вземането на решение и в избора на кандидати за ръководни органи и публични длъжности“, каза още Премянов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според него не се ли направи това, редовият социалист се превръща в един изпълнител на чужди решения, неангажиран и непитан кой какъв да бъде и къде да отиде.

„В този смисъл модернизацията трябвда да продължи, но вече в ново качество, като търси ефекта във влиянието в българското общество“, посочи още той.

красимир премяновбспмодернизациявлияниеобщество ..


Ключови думи : бсп, отношение, смисъл, красимир, модернизация, премянов

Виж оригиналната статия в big5.bgпоследни новини

Софийският градски съд освободи буйстващия прокурор от ВКП

8 юли 2020 06:50:00 actualno.com
Софийският градски съд освободи буйстващия прокурор от ВКП

Софийският градски съд не уважи искането на прокуратурата да остави в ареста буйнствалия в Плевен върховен прокурор Георги Асенов и го освободи. Той е обвинен, че на 4 юли е хулиганствал в...