Мая Манолова ще влиза в политиката с план за около 2,5 млрд. лв

 investor.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

С план за около 2,5 млрд. лв Мая Манолова обяви, че възнамерява да влезе в политиката чрез избори, заяви лидерът на гражданската инициатива „Изправи се БГ“ пред сградата на Министерски съвет, където се провежда протест срещу правителствената политика. 

Още по темата

БАБХ затваря заведения в Пловдив заради неспазване на мерките срещу COVID-19

Ню Имидж: Изпълнителният директор на АП бездейства близо два месеца


19 мерки обяви Манолова за справяне с кризата. В плана на "Изправи се БГ" основата е да има работа за всеки, каза още тя, а безработните да намерят своите работни места.

Манолова е изчислила, че планът ще е около 2,5 млрд. лева. Той е насочен и към малките фирми, като тя предлага заплатите и осигуровките на до 50%  от персонала на малките фирми да бъдат поемани от държавата.

Планът на Манолова ще бъде обсъждан в страната следващите месеци, а тя изцяло е уверена, че по този начин ще намери подкрепа и за влизане през избори в осъществяването на този план.

Преди това Мая Манолова разкритикува мерките на правителството, като каза, че те са били само за приближени до властта бизнесмени и не са дали очаквания ефект със справяне с кризата Covid-19.

По статията ..


Ключови думи : млрд, план, мая манолова

Виж оригиналната статия в investor.bgпоследни новини

Облекчаването на блокадите даде силен тласък на европейските пазари

25 май 2020 19:18:00 investor.bg

Снимка: Alex Kraus/Bloomberg Водещите европейски пазари завършиха борсовата сесия в понеделник на положителна територия на фона на продължаващото постепенно отваряне на...