Марешки: Ще подам оставка, ако управляващите партии спазят по едно предизборно обещание

 actualno.com
Марешки: Ще подам оставка, ако управляващите партии спазят по едно предизборно обещание

„Ще подам оставката си като зам.-председател на парламента, ако двете управляващи партии спазят по едно от предизборните си обещания”, заяви Веселин Марешки.

Реклама

Преди дни партията на Марешки „Воля” поиска първия вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3”. По думите му управляващите трябва да си отидат, защото не са спазили обещанията си и хората в държавата стават все по-бедни.

Веселин Марешки стана свидетел на агресия на пътя

Шофьор нападна друг водач с нож след спор на пътя край Варна, а свидетел на случилото се стана зам.-председателят на парламента Веселин...

Прочети повече

„Когато човек няма присъда, той е невинен. От друга страна в парламента има хора, които са привлечени по обвинения за десетки милиони, но са си там”, коментира още Марешки, предаде бтв.

„Воля” сме единствената формация, която след изборите успя да опровергае всички фалшиви новини за нас”, допълни още Марешки.

По повод слуховете, че щял да се оттегля от петролния бизнес, той твърдо отрече, като добави, че е по-вероятно да се откаже от аптечния бизнес.

Веселин Марешки: Слънчев бряг трябва да си остане място за забавление

Има курорти, които са предназначени за забавления. Когато обявиш един курорт за шумен и за денонощен купон, там трябва да се спазват др...

Прочети повече


Ключови думи : парламента, веселин марешки

Виж оригиналната статия в actualno.com