Марешки щял да преиздава книгата на Антон Тодоров за Бойко и да я праща на прокурор

 offnews.bg
Марешки щял да преиздава книгата на Антон Тодоров за Бойко и да я праща на прокурор

Лидерът на партия Воля в Народното събрание Веселин Марешки днес изненадващо излезе на трибуната и се захвана да чете цитати от книгата на действащия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, който е издал книга срещу вожда на партията през 2013 г, със заглавие "Шайка".

В книгата Тодоров обвинява с тежки думи правителството на Борисов в корупция, но това не му попречи да влезе в парламента и да стане депутат именно от групата на ГЕРБ, която той сега усилено хвали. Това обаче очевидно избожда очите на Марешки, който не може да се примири и смята, че именно този депутат издава какво е управлението на сегашното правителство и без свян го нарече "правителство на трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци".

Марешки обаче каза от трибуната, че в София имало само една книга на скандалния депутат от ГЕРБ Антон Тодоров и затова искал неговата група Вола да я преиздаде. Защото, по думите ми, "ако написаното в нея е истина, то трябва да се разследва от прокуратурата". 

Освен желанието да разобличи правителството, преиздавайки книгата срещу ГЕРБ от собствения й депутат, Веселин Марешки каза, че е готов да напусне зам.-председателското място в парламента, ако правителството увеличи пенсиите на българските пенсионери и разобличи картела на горивата.


Ключови думи : правителството, герб, депутат, книгата, марешки, антон тодоров

Виж оригиналната статия в offnews.bg