Мъж се ядоса на съседи и прегради с камъни пътя Бургас-Малко Търново

 fakti.bg

Мъж се ядоса на съседите си и реши да им отмъсти като затрупа с камъни шосето в бургаското село Маринка. Случаят се разиграл преди броени дни пред терасата на съседите, съобщи БургасИнфо.

Около 22,00 часа съседското семейството се намирало в дома си, когато чуло, че навън се хвърляли някакви предмети. Излезли на терасата си и видели двама мъже, като единият от тях натрупвал върху платното за движение по пътя Бургас-Малко Търново камъни и дървени плоскости. С това възпрепятствал преминаването на автомобилите.

Той викал по приближаващите коли, които не можели да преминат и се връщали в обратна посока. Когато видял съседите си на терасата, той отправил закани към семейството и казал: „Ще ви избия”, „Ще те изнасиля”. Семейството подало сигнал на тел. 112. На място пристигнали полицейски служители.

В обясненията си, мъжът заявявил, че е започнал да натрупва камъни на пътя в знак на протест против полицията, като считал, че това не е противозаконно.

Установено било, че той действал след употреба на алкохол и при влошени междусъседски отношения. За това Районният съд в Бургас му е наложил глоба от 300 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.

...


Ключови думи : бургас, семейството, пътя, съседите, камъни, терасата

Виж оригиналната статия в fakti.bg