Мостът, който ще ви накара да напълните гащите (ВИДЕО)

 actualno.com
Мостът, който ще ви накара да напълните гащите (ВИДЕО)

Преди няколко месеца в югоизточната китайска провинция Хунан откриха изцяло стъклен мост, под който има 300-метрова пропаст.

Реклама

Това е един от най-високите мостове в света, разположен над каньона Чжанцзяцзе. Дължината му е 430 метра, а широчината 6 метра.

Вижте най-големия морков в света (ВИДЕО)

Фермерът Кристофър Куоли от американския щат Минесота отгледа най-големия морков в света. Със сигурност Кристофър няма как да се оплаче...

Прочети повече

Мостът предлага една ужасяваща атракция - всеки, който стъпи на стъкления панел, вижда как той се „чупи” под краката му.

За някои това е нов начин да произвеждат адреналин, а други изпитват неописуем ужас от това, че губят почва под краката и могат да се окажат в пропастта и са сигурни, че подобен ефект може да предизвика у някои дори инфаркт.

Това е накарало администрацията на китайската провинция да поднесе извинение на туристите, обяснявайки, че целта на почти разбитото стъкло е трябвало да бъде „провокативен”. Панелите, които имитират чупене няма да бъдат подменени.

Огромни прасета, които приличат на културисти, възмутиха социалните мрежи (ВИДЕО)

Тези дни в социалните мрежи се разпространиха видеа с прасета мутанти, които приличат повече на културисти, отколкото на животни.

Те с...

Прочети повече


Ключови думи : света, видео

Виж оригиналната статия в actualno.com