На какъв принцип работи франчайзът в денталната медицина?

 investor.bg

Снимка: Pixabay

Разпространението на заболяванията на зъбите сред най-малките деца е ужасно високо. Огромно влияние имат храненето и изменените хранителни навици, особено консумацията на вредни храни, заяви д-р Петър Дучев, собственик на дентална клиника "Петър Дучев", в предаването "Бизнес среща" с водещ Таня Кръстева.

Веднага след завършване на образованието си в Медицинския университет Петър Дучев стартира частна практика като зъболекар. Впоследствие решава да се позиционира в премиум сегмента и да има пълната свобода на действия в работата си с пациентите. Създава и дентална клиника. Тя е единствената в България, която е на франчайз.

Той заяви, че се подготвя нов проект за дентална клиника, който трябва да се осъществи в рамките на близките месеци. Той ще бъде изцяло насочен към профилактиката, както и към детската дентална медицина.

Петър Дучев коментира също, че в стоматологията се извършва процес на дигитализация.

"Идеалната позиция на импланта е залог за неговия дълъг хоризонт. За да стане така, помага апарат, в който в реално време навигира ръката на зъболекаря с точност до една стотна от милиметъра", посочи той.

"Здравната каса плаща малко за ограничен набор дентални услуги. Регулаторът в лицето на държавата наложи още повече регулации върху професията. Известна група хора се опитаха да монополизират голяма част от високоплатените ..


Ключови думи : петър дучев, дентална клиника

Виж оригиналната статия в investor.bgпоследни новини

Apple ще плати половин милиард долара за 4G патенти

12 август 2020 09:35:00 investor.bg

Снимка: Nathan Laine/Bloomberg Съд в Тексас нареди на Apple да плати почти половин милиард долара за използването на 4G патенти в iPhone и други устройства. Съдебното жури в град Маршал...