Над 500 000 души в цяла България се довериха на CITYCASH

 investor.bg

Илюстрация: Ситикеш

Сити Кеш е небанкова кредитна институция, която оперира и се развива в цялата страна и от години предлага добре разработени финансови решения, качество и бързина, коректност и прозрачност. До този момент над половин милион българи са се доверили на CITYCASH.

Вследствие на динамичното развитие на финансовия сектор и водена от желанието си за максимална достъпност на кредитните си продукти, компанията изгради структура от 100 регионални офиса, с над 2000 мениджъри и кредитни консултанти. Офисите, разположени на изключително комуникативни места, към днешна дата са модерни търговски представителства, характеризиращи се с висококачествено клиентско обслужване и добре подготвен и обучен персонал.

CITYCASH предоставя Пари за всеки

„За CITYCASH основната мисия е да осигурява финансова помощ във всяко населено място в страната, с коректно клиентско обслужване и максимална прозрачност. Чрез разработването на висококачествени продукти и постоянно разширявайки обсега на предлаганите услуги в офисите ни, ние показваме, че постоянно се развиваме в тази насока”, коментира Григор Димков, директор финанси и технологии на финансовата институция.

Новият корпоративен сайт показва и визията на компанията да не спира да се модернизира в крак с всички новости и дигитални нововъведения, които биха повишили нивото на удовлетвореност на нейните клиенти при предлагането на бързи кредити от CITYCASH. Отделните менюта са ..


Ключови думи : citycash

Виж оригиналната статия в investor.bgпоследни новини

Dow Jones и S&P 500 записаха ръстове за шести пореден ден

8 август 2020 01:52:00 investor.bg
Dow Jones и S&P 500 записаха ръстове за шести пореден ден

Dow Jones Industrial Average и S&P 500 постигнаха леки ръстове в петък въпреки притесненията от растящото напрежение между САЩ и Китай и на фона на продължаващите преговори по пакета от...