Най-добрите места за къмпинг по нашето Черноморие, които трябва да посетите (ВИДЕО)

 dariknews.bg
Най-добрите места за къмпинг по нашето Черноморие, които трябва да посетите (ВИДЕО)

Лятото вече е тук и всеки от нас няма търпение за летните отпуски и безгрижните дни, които ще прекара на морето. Точно навреме Алекс от Urban Life направи поредица, посветена на красивите места по българското Черноморие.

В следващите му няколко видеа ще можем да видим неговата класация с ТОП локациите за хапване, пийване и релакс по морето. Първата спирка на Алекс е къмпинг "Градина".

iStock/Getty Images

В новия епизод на Urban Life той ни предлага няколко местенца, които задължително да посетим. Естествено има за всекиго по нещо! Места с вкусна храна, освежаващи коктейли и естествено такива за качествена почивка! Вижте кои са те във видеото!

Пет луди неща, които можете да направите през лятото (ВИДЕО)

Urban life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура. ..


Ключови думи : места, urban

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Гешев иска отмяна на българско гражданство на лице заради неверни документи

27 май 2020 11:59:00 dariknews.bg
Гешев иска отмяна на българско гражданство на лице заради неверни документи

Главният прокурор предлага на министъра на правосъдието да отправи предложение към Президента на България за издаване на указ за отмяна на натурализация, поставена на лице, придобило...