Най-коментираните българки, спечелили конкурси за красота (СНИМКИ)

 dariknews.bg
Най-коментираните българки, спечелили конкурси за красота (СНИМКИ)

Всяка година изборът на най-красивите българки, които трябва да представят страната ни в световните конкурси, се превръща в най-коментираната тема на деня.

Нежните създания, които се борят за титлите, предварително се настройват, че освен корона, ще трябва да носят и негативни последици – безмилостни критики. Разнообразието от конкурси у нас е огромно – Мис България, Мис Вселена, Мис Силикон, Мис Джуки, Мис малко коте...

Ето и най-коментираните българки, печелили конкурси за красота у нас:

Тамара Георгиева е новата „Мис България” и изборът й буквално взриви социалните мрежи. Георгиева е на 24 г. от София. Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари и иронични колажи.

Новата Мис България: Като мина някъде, всеки се обръща след мен

 

Публикувахте от Тамара Георгиева в 20 ноември 2017 г.

Антония Петрова печели Мис България през 2009 г. и мигом се превърна в една от най-известните и коментирани победителки в конкурси за красота у нас. В началото бе подложена на унищожителни критики, които тя прие с гордо вдигната глава. През 2012 г. спечели конкурса Мисис Русия.

 

Working mood! Love my work! Happy woman! ..


Ключови думи : георгиева, мис българия, красота, българки, конкурси

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Нов призив - протест в защита на демокрацията, пред Президентството

9 юли 2020 13:54:00 actualno.com
Нов призив - протест в защита на демокрацията, пред Президентството

"Призоваваме всички граждани, които смятат себе си за демократи, независимо от политически им разбирания, да защитят Президентската институция и опита всички центрове на властта да бъдат...