Най-важните инструменти на Photoshop в безплатно приложение за вашия смартфон

 dariknews.bg
Най-важните инструменти на Photoshop в безплатно приложение за вашия смартфон

Да усвоите тънкостите на Photoshop е нелека задача особено ако не сте професионалисти. За да улеснят употребата на своя продукт за широката публика, от Adobe прибавиха ново приложение към все по-нарастващата си линия от мобилни апликации. Неговото име е Photoshop Fix и комбинира едни от най-използваните инструменти на програмата. Освен това е напълно безплатно, съобщава

Сред основните проблеми на приложенията за обработка на снимки е, че програмистите се стремят да включат колкото се може повече инструменти. Може би потребителите наистина имат нужда от тях, но сред всички менюта и подменюта едва ли биха успели да ги открият. А ако все пак ги намерят, съществува опасността да започнат да ги използват прекалено често. По този начин употребата им би довела до обратен, негативен ефект върху снимките. Пример за това е прекомерната употреба на така модерните филтри.

Във Photoshop Fix ще откриете само добре селектирана група от инструменти, които със сигурност биха се отразили по ползотворен начин на вашите фотографии.

Основни инструменти

Приложението предлага 10 комплекта от инструменти. Crop, Adjust и Vignette спомагат коригирането на цялостното изображение. В Adjust ще откриете и намерите команди като промяна на експозицията, насищане, контраст и подчертаване.

Останалите инструменти - Light, Color, Smooth, Healing, Defocus, Liquify и Paint, ще ви предоставят възможността да редактирате конкретни области от своята снимка. С активирането на четката за рисуване в рамките, на който и да е било от инструментите, ще можете да регулирате площта и плътността на използвания ефект. Едно от най-хубавите неща на Photoshop Fix е функцията за отменяне на командата, ..


Ключови думи : инструменти, ефект, приложение, photoshop fix, бихте могли, healing, откриете, инструментите, редактирате, liquify

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини