Наоми на 50: Най-бурните романи на черната пантера (СНИМКИ)

 dariknews.bg
Наоми на 50: Най-бурните романи на черната пантера (СНИМКИ)

Само преди ден Наоми Кемпбъл навърши 50 години. Супер моделът обаче не се предава на възрастта и продължава да покорява мъжките сърца със същия устрем, както и на младини. За най-бурните й романи през годините разказва 7sisters.

Наоми и Майк Тайсън

Това е двойката, за която с днешна дата малцина си спомнят и дори не знаят, че въобще са имали връзка. Преди няколко години абсолютният световен шампион по бокс издаде мемоари, в които не пропусна да отбележи и връзката си с "черната пантера" на световния подиум.

Двамата се запознават през 1987 г. в дома на един от хоривудските продуценти. Романът им беше ярък, но мимолетен. В края на купона двамата вече били хванати да правят любов в тоалетната.

Причината за раздялата - неспособността на боксьора да възприеме жените като нещо повече от боен трофей. Тайсън се среща с Наоми, но в същото време й изневерява с финалистка на конкурса "Мис Америка" и с проститутки.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#tbt first time with @bruce_weber @miketyson @therealgracecoddington @voguemagazine ..


Ключови думи : наоми

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

От 15 юни мярката 60/40 ще е с нови изисквания

3 юни 2020 15:37:00 dariknews.bg
От 15 юни мярката 60/40 ще е с нови изисквания

Мярката 60/40 от 15 юни ще бъде с нови изисквания. Промяната на мярката предвижда разширяване на обхвата на групата лица, които могат да се възползват от финансовата помощ. Възможности ще се...