НЛО загадки: Мистериозните обекти, които нападнаха хора в Бразилия (ВИДЕО)

 fakti.bg

През 1977 г. жителите на бразилския остров Коларес стават свидетели на нашествие от неидентифицирани летящи обекти.

В продължение на месеци местното население наблюдава как странните обекти нападат и тероризират хората от крайбрежните села.

В периода между август 1977 година и средата на 1978 година стотици очевидци разказват за наблюдения на НЛО с най-различна форма и големина. Общото между всички тях било, че най-често се появявали от север. Понякога излитали и от водите на океана, като в повечето случаи летели на 10-15 метра над Земята.

Според разказите на очевидците, тези обекти периодично атакували част от хората с тънки лъчи, които оставяли белези като от изгаряне. Дни след това жертвите изпитвали обща слабост и физическо неразположение. Две от жертвите починали.

Официално са документирани над 40 случая на хора, приети в болница след подобни атаки.

Най-засегнат от летящите обекти бил района на градчето Коларес с население от около 2000 души. Но феноменът също се проявил и на по-обширен район, като засегнал още няколко големи селища.

Паниката и страхът сред местното население достигнали такива размери, че десетки хора напуснали родните си места.

Бразилските военновъздушни сили се включили в разследване на инцидентите. Те прекарали в района около 4 месеца, за да разследват появата на странните обекти около град Коларес

и повече от 20 други села, разположени на около 60 мили от Белем...


Ключови думи : обекти, хора, население, коларес

Виж оригиналната статия в fakti.bg