Новини или Novini – картината на печата за 22 юли

 actualno.com
Новини или Novini – картината на печата за 22 юли

Редакционният екип на Actualno.com представя кратък преглед на печата от днешния 19 юли.

"Сега"

"Сега" цитира ген. Атанас Атанасов от "Демократична България", който твърди, че източването на данни от НАП идва от среди, близки до властта. Конспиративна теза, която вече отива към това да се хакнем сами, но пък от друга страна може би е логична, имайки предвид веселото поведение на премиера след случая. Според Атанасов цялата отговорност за случая е на финансовия министър Горанов. 

"24 часа"

24 часа разказват надълго и на широко, с много снимки, за това как премиерът Борисов е кръстил двете си внучета в църквата. И цитират казаното от него, а именно: че вече са станали християнчета. Да са живи и здрави момчетата, както и дядо им, но дано не прихванат много от него, само че на нас отдавна ни е омръзнало от пространни очерци за хората от власт по медиите. 

"Монитор"

Започва обновяването на най-малката пешеходна улица в София - "Малко Търново", пише "Монитор". От Столична община са съобщили, че ремонтите ще продължат до 15-ти ..

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

Над 4 тона хашиш бяха заловени в Испания

25 май 2020 22:29:00 dariknews.bg
Над 4 тона хашиш бяха заловени в Испания

Над 4 тона хашиш бяха заловени в Испания при полицейска операция срещу престъпна група, предаде ТАСС, като се позова на официално съобщение. Рекорд в Испания: Задържаха над половин тон...