Ново обвинение в сексуален тормоз срещу актьора Стивън Сегал

 dnevnik.bg
Ново обвинение в сексуален тормоз срещу актьора Стивън Сегал

© Associated PressАмериканският актьор и продуцент Стивън Сегал е обвинен в сексуално насилие, извършено през 1993 г., предаде ТАСС, цитиран от БТА. Това е оповестила актрисата Реджина Симънс пред сайа TheWrap.com. По думите ѝ, тя се запознала със Сегал на снимачната площадка на филма "Опасна зона" (1994). Тогава Реджина била на 18 години.


По думите на Симънс Сегал я е поканил на парти в дома си. Когато отишла тя видяла, че там няма други хора освен актьора. "Сълзите се стичаха по лицето ми и знаех, че ще боли. Той беше три пъти по-голям от мен", казва Симънс, цитирана от "Гардиън".


Симънс, която е мормон, казва, че след като е споделила на епископ, е решила да не говори по темата, заради петното, което е щяло да ѝ лепне случаят в мормонската общност. Преди месец обаче тя съобщава на полицията.
Същевременно и БНР съобщи за ново обвинение за сексуален тормоз срещу Сегал, позовавайки се на полицията в Лос Анджелис, където е постъпила жалба срещу него. Засега не се знае кой е подателят ѝ, но ставало дума за случай от 2005 г.


През ноември миналата година екшън звездата от 80-те и 90-те години стана поредният актьор, обвинен в сексуален тормоз. В рамките на няколко часа, той получи удари от три свои колежки - Джулиан Маргулис, Порша де Роси и Джени Маккарти.


Стивън Сегал все още не е отговорил на нито едно обвинение срещу него.


Ключови думи : обвинение, симънс, стивън сегал, сексуален тормоз

Виж оригиналната статия в dnevnik.bg