От 19 август пускат движението по бул. „България”

 dariknews.bg
От 19 август пускат движението по бул. „България”

От 19 август възстановяваме движението по бул. „България” в двете пътни платна при участъка между бул. „Акад. Иван Гешов” и бул. „Черни връх”. Ще продължи да се работи по мостовото съоръжение от бул. „България” към бул. „Витоша”. Около 1.5 км е дължината пътния участък в посока, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка днес на обекта, съобщиха от Столична община.

По думите ѝ ще продължи работа и по южния тротоар на бул. „България”. Днес и през нощта ще се положи основната пътна маркировка.

По мостовото съоръжение, което свързва бул. „България" с бул. „Витоша", се подменя хидроизолацията, след което ще бъде положена нова асфалтова настилка, ще бъдат укрепени парапетите. Очаква се съоръжението да бъде готово за експлоатация до началото на учебната година.

Започна ремонтът на столичния булевард „България“ (СНИМКИ)

При рехабилитацията на бул. „България" в отсечката от бул. „Черни връх" до бул. „Акад. Иван Гешов", са положени 38 000 кв. метра мрежа, с цел заздравяване на основата, както и 38 хил. кв. метра асфалт.

„Основните пътни ремонти се извършват през летните месеци, най-късно до 15 септември“, каза кметът Фандъкова. ..


Ключови думи : бул българия”

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

От какво се притеснява най-много всяка зодия във връзките и любовта? (ВИДЕО)

12 юли 2020 08:14:00 dariknews.bg
От какво се притеснява най-много всяка зодия във връзките и любовта? (ВИДЕО)

Всеки човек има своите притеснения в любовта, но не бива да ги оставя да взимат превес над реакциите, емоциите и поведението му. Според астрологията всеки зодиакален знак има своите...