Полицията разследва сексуално посегателство от скандалния холивудски продуцент

 dariknews.bg
Полицията разследва сексуално посегателство от скандалния холивудски продуцент

Полицията в Ню Йорк е започнала да разследва случай на сексуално посегателство от страна на известния холивудски продуцент Харви Уайнстийн, който се е състоял през 2004 година, предаде Франс прес.

След публикация на в. "Ню Йорк таймс" от 5 октомври, обвиненията в сексуален тормоз, сексуални посегателства и в изнасилвания срещу Уайнстийн растат лавинообразно, като някои датират отпреди 20 години. Полицията в Ню Йорк не даде повече подробности относно жертвата, заради която са били предприети следствените действия.

 
Уволниха холивудския продуцент Харви Уайнстийн от собствената му компания

Според в. "Дейли нюз" правоохранителите ще се опитат да съберат доказателства относно обвиненията на актрисата Лусия Еванс, която била принудена от продуцента за орална любов в Ню Йорк през 2004 г. Други две жени се оплакаха, че са били изнасилени от Уайнстийн.

 
Харви Уайнстийн е „съкрушен“, ще лекува сексуалната си зависимост

Жените, които обвиняват Харви Уайнстийн в сексуален тормоз/БГНЕС

Продуцентът Харви Уайнстийн бе уволнен от собствената си компания след обвинения за сексуално насилие. Вестник "Ню Йорк таймс" публикува миналата седмица статия, според която той е тормозел сексуално жени в продължение на три десетилетия. Холивудските звезди Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу се присъединиха към актрисите, които обвиняват в сексуален тормоз Уайнстийн.


Ключови думи : продуцент, йорк, полицията, сексуално, сексуален тормоз, харви уайнстийн

Виж оригиналната статия в dariknews.bg