Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

 dariknews.bg
Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

Стрийминг услугата Netflix ще предложи за номинация посмъртно звездата от „Черната пантера“ Чадуик Боузман за награда „Оскар“.

Звездата от „Черната пантера“ се оженил тайно преди смъртта си

Актьорът може да бъде номиниран за най-добър актьор за изпълнението си в „Ma Rainey: Mother of the Blues“. Световната премиера на филма ще се състои на 18 декември.

Филмът, базиран на пиеса на носителя на наградата „Пулицър“ Аугуст Уилсън, се развива в Чикаго през 1927 година. Лентата разказва за кариерата на чернокожата певица Ма Рейни, която се бори с бели мениджъри, решили да контролират нейната музика.

Почетоха актьора Чадуик Боузман на наградите на MTV (СНИМКИ)

На помощ на изпълнителката идва музикантът Ливи, чиято роля е изиграна от Боузман. Виола Дейвис също участва в проекта на Джордж С. Улф. Предвижда се номинация за „Оскар“ и за нея.

На 29 август стана известно, че Чадуик Боузман е починал в Лос Анджелис от рак на дебелото черво. Актьорът беше на 43 години. През април той предизвика загриженост сред феновете си, тъй като изглеждаше много слаб в клипове в социалните мрежи. ..


Ключови думи : чадуик боузман

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Пауза в преговорите: Все още няма споразумение между Великобритания и ЕС

4 декември 2020 22:44:00 dariknews.bg
Пауза в преговорите: Все още няма споразумение между Великобритания и ЕС

И днес не беше постигнатото отдавна чаканото споразумение за бъдещите търговски отношения между ЕС и Великобритания. Преговарящите от двете страни на поредния рунд в Лондон заявиха, че...