Разходка из няколко очарователни испански градчета

 www.peika.bg

Испания е страна която предлага разнообразни възможности за развлечение, а освен това има и богато културно наследство.

Още по темата

Морската порта на Рим

Красотата на Флоренция (галерия)

За 585 долара на вечер може да спите в балон насред джунглата

Неслучайно тя е желана туристическа дестинация от мнозина, но имайте предвид, че не само курорти като Ибиса си струва да бъдат посетени. Съществуват толкова забележителни градчета, които макар и слабо популярни също заслужават внимание. Именно на тях сме решили да се спрем в тази статия. Вижте кои са те:

1. Кадакес

Ако се интересувате от изкуство, то задължителна част от посещението ви в Кадакес трябва да включва разходка до старата къща на Салвадор Дали. В случай че обичате друг тип забавления, то тук ви очакват чудни плажове и историческият център, където не липсват страхотни заведения и ресторанти.

2. Морела

Този град предлага спокойна атмосфера, където човек може да се уедини. Мястото е изключително подходящо за лагер, в случай че сте решили да изкачите планината Maestrazgo. Не пропускайте да опитате и прясно приготвените тапас, които са традиционно ястие за района.


Ключови думи : опитате, атмосфера, градчета, пропускайте, това градче

Виж оригиналната статия в www.peika.bgпоследни новини

Авиокомпания ще филтрира дестинации въз основа на вашите интереси

30 септември 2020 12:16:00 www.peika.bg

Въпреки че ограниченията и указанията за пътуване все още се променят почти всеки изминал ден поради пандемията от коронавирус, това не означава, че пътуващите трябва да спрат да мечтаят...