Разследващите разбиват конспиративните теории за шесторното убийство

 dariknews.bg
Разследващите разбиват конспиративните теории за шесторното убийство

За разследващите няма никакво съмнение кой е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Това каза заместникът на главния прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов на нарочен брифинг по темата. Още вчера министърът на вътрешните работи съобщи, че днес ще бъдат изнесени подробности от разследването, които да сложат край на спекулациите по темата.

"В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии. Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коректна информация и ще разбия всички теории на конспирацията, заяви Сарафов.

"У нас няма никакво съмнение кой е извършителят на шесторното убийство. Както стана ясно на предишния брифинг, спрямо Росен Ангелов са приети процесуални действия. На него беше повдигнато задочно обвинение, но не успяхме да го изправим пред съда, защото беше намерен мъртъв. Какви са доказателствата по отношение на авторството на смъртта му, ще ви обясним подробно", каза още Сарафов.

Очаквайте подробности!

 


Ключови думи : сарафов, шесторното убийство

Виж оригиналната статия в dariknews.bg