Росен дебнел млади момичета на гарата в Курило

 fakti.bg

Няколко часа преди шесторното убийство на 31 декември в Нови Искър 56-годишният Росен Ангелов - Горския е бил на гарата в Курило. Това разкри сестрата на Валя, с която Ангелов блудствал през 2007 г, когато била едва 11-годишна, пише "Телеграф".

Заради гаврата Горският е осъден през 2009 г. и оттогава се е укривал от правосъдието. До неделя, когато около 14:00 ч. бе открит с огнестрелна рана в слепоочието в една от изоставените къщи над село Луково.

"Росен много често идваше на гарата. Седеше на една пейка и дебнеше. Така се запозна преди години с мен, сестра ми и още едно момиче на име Ася. Всичките бяхме непълнолетни", разказа 25-годишната Люси.

Тя разкри, че за последно е видяла Росен именно на гарата в ранния следобед на 31 декември. "Седеше на една пейка. От това място се закача с малки момичета и големи жени също. Там се запознава и кани на срещи", добави Люси.

Младата жена твърди, че преди години Росен е бил таксиджия, а последно време е помагал при ремонти на къщи и автосервиз.

"Изобщо не сме знаели, че някой го издирва. Ходеше си съвсем свободно. Продължи да тормози сестра ми. Тя на няколко пъти си смени номера на телефона, защото непрекъснато й звънеше", сподели още Люси.

Тя си спомня добре 12 февруари 2007 г, когато заедно със сестра й Валя са отишли заедно с Росен в една от вилите над село Луково.

"Почерпи ни, после ни пусна порно и тръгна да ни опи...


Ключови думи : люси, росен, сестра, гарата

Виж оригиналната статия в fakti.bg