Сексът и София: Откровената история на една проститутка с позиция

 dariknews.bg
Сексът и София: Откровената история на една проститутка с позиция

Казват, че нощем всички котки са черни. Може би затова и не разбрах, че срещу мен стои проститутка. Запознах се с дамата, която ще нарека Маги, съвсем случайно – засякохме се в заведение, където тя беше с приятелка на моята приятелка. Заговорихме се, смяхме се, коментирахме актуалните теми на деня. Бях изненадана, когато ми сподели с какво се занимава.

Нали в България е общоприето, че „жриците на любовта“ са по магистралите, изглеждат нечистоплътно и са порядъчно глупави? Маги определено не отговаряше и на трите стереотипа. Още по-изненадана останах, когато ми заяви, че без притеснение ще ми разкаже неща от кухнята на най-древната професия. Все пак се разбрахме да запазим в тайна името й. Не защото се притеснява, а именно заради стереотипите.


Маги е на 32 години. Започнала да се занимава с това преди около 10 години с големи прекъсвания. Общият й „трудов стаж“ в бранша не е повече от две години и половина. Направила този избор, защото парите не й стигат. В същото време не намира в проституцията нещо лошо. „Всеки мъж си плаща за секса – дали в кеш, дали с хубаво бижу, дреха или дори вечеря в ресторант“, коментира тя. Не крие, че е попадала в неприятни ситуации.

Thinkstockphotos

„В началото работех клуб на „Витошка“. Собственици бяха мъж и жена, които си харесваха момиче и искаха да се възползват от услугите му безплатно. А в нашия бранш по това време имаше неписани закони – такъв натиск е недопустим, защото независимо какъв си, трябва да платиш за услугата, която искаш да ползваш“, каза тя.

 


Ключови думи : маги

Виж оригиналната статия в dariknews.bg