Шеф Манчев: Отличен 6 на младите таланти в кулинарията, като за Мишлен!

 dariknews.bg
Шеф Манчев: Отличен 6 на младите таланти в кулинарията, като за Мишлен!

„Кулинарията е изкуство, а Бургас със своята морска кухня е изключително вълнуваща кулинарна дестинация. Развивайте я и вие, като млади, амбициозни и талантливи хора"- С тези думи днес шеф  Иван Манчев се обърна към участниците на финала на невероятното кулинарно приключение в ресторант "Младост" в  ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров". В него участие взеха възпитаници на професионалната гимназия и деца.

„Рибните ястия, които приготвихте са истински шедьовър - като вкус и аранжировка, достойни са да бъдат  част от менюто на ресторант със звезди "Мишлен". Затова всички 5 отбора, които участваха в състезанието "Ти си Шефът" са победители“, каза шеф Манчев..

Състезание бе организирано от  Министерството на труда и социалната политика като част от проекта "Мисията е възможна" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", свързана с деинституционализацията на грижите за деца в България.

В събитието  взеха участие  заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-кметът Йорданка ....


Ключови думи : шеф манчев

Виж оригиналната статия в dariknews.bg