Стенописи, които ще ви накарат да се вдъхновите

 www.peika.bg

Светът все още е в хватката на блокирането заради коронавируса, така че е разбираемо, ако не се чувствате много вдъхновени или позитивни понякога. Да се ​​надяваме, че тези ярки, разказващи истории стенописи ще ви помогнат да получите надежда и да се усмихнете.

>

Още по темата

Послания от цял свят вдъхват надежда по време на борбата с коронавируса #hope

10 положителни новини, които ще озарят деня ви

Виртуални обиколки - изследвайте някои от най-впечатляващите музеи

>

Днес е 12 май - Световен ден на медицинските сестри. Събитията от последните месеци ни накараха да разберем колко важни са всъщност медицинските работници, колко много уважение заслужават и че трябва да бъдем много благодарни за всичките им усилия. Пандемията накара хората да се замислят и да бъдат много по-обединени от обикновено, това пролича дори в уличното изкуство или така наречените графити - нека разгледаме някои от най-вдъхновяващите, на които се натъкнахме.

Снимка: instagram

Това разтърсващо изображение наскоро беше нарисувано на стена в Мелбърн, Австралия. Посланието на стенописа е ясно. Благодарим на здравните работници, които се борят на първа линия. 

По време на епидемията от коронавирус здравните работници от цял ​​свят бяха приветствани като герои и вдъхваха надежда, както и в уличното ..


Ключови думи : свят, борбата, изкуството, надежда, художник, напомня, стенописи, здравните работници, медицинските работници, изобразява, коронавируса, снимка instagram

Виж оригиналната статия в www.peika.bgпоследни новини

Честит празник, Враца!

1 юни 2020 14:31:00 www.peika.bg

Враца е едно китно малко градче, сгушено в планината, скрило в себе си много история, велики подвизи и красиви кътчета. > Още по темата За Враца и пустиняците...