Варненски учители с онлайн обучения за родители и малчугани

 dariknews.bg
Варненски учители с онлайн обучения за родители и малчугани

Учителите в общинските детски градини във Варна също се включват в инициативата за работа в електронна среда, съобщиха от дирекция "Образование и младежки дейности".

Те използват онлайн продукти на издателства, разработени от учителите, упражнения и задачи с игрови характер, които се изпращат на родителите.

Разпространяват се електронни разработки на дидактични игри по математика и български език, логопедични карти, конструктивни занимания. Използват се различни платформи като - GSuitefor  Edukation, ENVISION Play. Педагогическите колективи споделят помежду си електронни ресурси в облака, проучват се и нови платформи.


С цел максимално обогатяване, разнообразие и активно движение на полезни материали е създадена група във фейсбук, в която участват специалисти от Ресурсния център, от Центъра за специална образователна подготовка, от Регионалната библиотека "Пенчо Славейков", учители, психолози и родители. 

..

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Румен Овчаров оглави щаба на Нинова за вътрешнопартийната битка

29 май 2020 13:21:00 actualno.com
Румен Овчаров оглави щаба на Нинова за вътрешнопартийната битка

Оказва се, че обратно на всичко, което говори публично председателят на БСП Корнелия Нинова, тя разкара грубо младите, като съкрати от работа дори младежки лидер и отново се “гушна” със...