Вашият хороскоп за днес, 14.01.2018 г.

 fakti.bg

Овен

Днес емоционалното ви равновесие ще ви даде възможност да намерите баланс в отношенията си с колеги, подчинени и делови партньори. Ще се радвате на приятна вечер, в компанията на добри приятели.

Телец

Днес приключете на време с някои проблеми от личен характер. Използвайте останалото време, за да прокарате път на своя идея или професионална инициатива пред началници или делови партньори.

Близнаци

Днес някои негативни аспекти от миналото отново могат да ви напомнят за съществуването си. Мнозина от вас ще имат радостни новини, засягащи пряко личния ви живот. Приемете с отворени обятия нови приятели и познати в обкръжението си.

Рак

Денят ще е благоприятен за премахване на някои стари задължения към близки или роднини. Опитайте да издържите проявените от тях капризи, защото търпението ви съвсем скоро ще бъде възнаградено. На работното място всичко ще бъде спокойно.

Лъв

Денят ще е изключително благоприятен за предприемане на пътуване по работа на близки и далечни разстояния. Моментът е благоприятен за предприемане на нови сделки или приемане на по-висок пост на ново работно място.

Дева

Днес се стремете по един неповторим начин да изпълнявате текущите си задължения на работното място. Резултати от усилията в...


Ключови думи : място, благоприятен

Виж оригиналната статия в fakti.bg