Задържаният полицейски шеф от Пловдив се е срещал многократно с телефонните измамници

 dariknews.bg
Задържаният полицейски шеф от Пловдив се е срещал многократно с телефонните измамници

Задържаният полицейски шеф от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните измамници. Една от тях е била на автомивка в града, другите две пред сградата на Трето районно управление, където той е работел.

Полицейски началник в Пловдив покривал телефонни измамници

Срещите са заснети от видеокамери. На записите се вижда как по време на втората среща те му дават подкуп от 300 лв. Парите били пъхнати в цигарена кутия.

Стоян Павлов е заплашен от 3 до 10 години затвор.

Съдът в Пловдив гледа днес мярката му, като прокуратурата настоява той да бъде задържан за постоянно под стража, съобщава бТВ.

Арестуваха полицейски шеф в Пловдив

Заместник-началникът на Трето районно управление Стоян Павлов бе обвинен във взимане на подкуп от 300 лева. Парите са му били дадени от ало-измамници, които ги взели от възрастна жена. Те успели да я накарат да хвърли през терасата 1300 лева. Прокуратурата стигнала до полицейския шеф случайно, след като подслушвала телефоните на групата измамници с техните шефове в Румъния.

Прокуратурата разполага с данни, че полицаят е покровителствал измамната група, която от началото на септември е успяла да вземе от наивни хора близо 180 000 лева.


Ключови думи : пловдив, прокуратурата, лева, измамници, стоян павлов, полицейски шеф

Виж оригиналната статия в dariknews.bg