Зам.-министър на туризма: В Родопите се регенерираме духовно и физически  

 actualno.com
Зам.-министър на туризма: В Родопите се регенерираме духовно и физически  

В Родопите ние, софиянци, а и не само, намираме възможност да се регенерираме духовно и физически. Тук успяваме да създадем отново сили за творческа работа, за ентусиазъм във взаимоотношенията. Тук осъзнаваме и какво значи патриотизъм, заяви зам.-министърът на туризма Любен Кънчев при откриването на Родопската туристическа борса в Смолян.

По думите му в Смолян и Родопите всичко е естествено. „Природата е автентична. Взаимоотношенията между хората са автентични. Гостоприемството е естествено и нормално поведение. Тук някак естествено се редуват четирите сезона в годината и привличат почитателите на природата. И ето как съвсем естествено за 16-ти пореден път в Смолян се провежда това туристическо изложение. Приветствам специално и гостите от чужбина, защото е очевидно, че и те оценяват качествата на българската природа“, посочи Кънчев.

Той гарантира, че Министерството на туризма винаги ще участва и ще подпомага „това позитивно и качествено събитие, защото то е от полза за хората, които живеят тук, за обществото, за туризма и за България въобще“.

Туристическото изложение в Смолян „Планините на България – гостоприемство в четири сезона“ започна днес и ще продължи до ..


Ключови думи : българия, продукти, заяви, родопите, смолян, туризма, туристическа, региона, изложението, фермери, естествено, малинов, нишесте

Виж оригиналната статия в actualno.com



последни новини

За пръв път след месеци: Кралица Елизабет Втора на открито и ... на кон (СНИМКИ)

1 юни 2020 11:10:00 dariknews.bg
За пръв път след месеци: Кралица Елизабет Втора на открито и ... на кон (СНИМКИ)

Кралица Елизабет Втора бе видяна на открито за пръв път от март, съобщи ДПА. Gulliver/Getty Images Бъкингамският дворец...