Защо в Русия се изсмяха на сексуалните посегателства в Холивуд?

 dariknews.bg
Защо в Русия се изсмяха на сексуалните посегателства в Холивуд?

Бунтът на известни актриси срещу сексуалните посегателства потресе Холивуд и прогърмя по цял свят. В Русия просто повдигнаха рамене, а после вкупом се изсмяха. Някакъв друг морал ли имат хората там?

Звездите, които игнорираха призива за черни рокли срещу сексуалното насилие (СНИМКИ)

В Русия реагираха почти изцяло отрицателно на този бунт, който в западния свят предизвика вълна от оставки на продуценти и политици. По същия начин реагира Русия и на легализирането на еднополовите бракове. Но ако тези бракове се възприеха като белег за моралната деградация на Запада, скандалът около сексуалните посегателства предизвика в Русия по-скоро саркастични усмивки: Нима е възможно да се живее без посегателства?

Част от актрисите, станали жертва на сексуални посегателства - Лея Сейду, Ема де Кон, Гуинет Полтроу, Азия Ардженто, Ашли Джъд, Кара Делевин, Розана Аркет, Жюдит Годреш, Анджелина Джоли и Роуз Макгауън

БГНЕС

Отрицателната реакция на кампанията #MeToo, която извади на бял свят масовия характер на сексуалните посегателства, обедини в Русия всички, които никога не са били на едни и същи позиции - поклонници на Путин и опозиционери, консерватори и радикали, комунисти и капиталисти, бизнесмени и прислуга, известни руски актриси и "обикновени хора". Всички те първо повдигнаха рамене, за да изразят недоумение, а после вкупом се разсмяха.


Ключови думи : русия, свят, сексуалните посегателства

Виж оригиналната статия в dariknews.bg